Αντρικά
ΓΥΑΛΙΑ ΗΛΙΟΥ SERENGETI – THE MOST ADVANCED EYEWEAR TECHNOLOGY
 
Το πως βλέπεις τον κόσμο λέει τα πάντα για εσένα και το ποιος είσαι!
Κι αυτό ακριβώς εξηγεί γιατί η Serengeti® έχει δεσμευτεί και αναπτύσσει για πάνω από 48 χρόνια την πιο εξελιγμένη τεχνολογία φακών γυαλιών ηλίου παγκοσμίως. H Serengeti® γεννήθηκε το 1982 μετά από περισσότερα από 100 χρόνια έρευνας και καινοτομίας με στόχο την καλύτερη προστασία, καθαρότερη όραση και την απόλυτα άνετη εφαρμογή. Η καινοτομία ήταν πάντα στο DNA της μάρκας αυτής, η οποία πιστεύει ότι η τεχνολογικά βελτιωμένη όραση δεν είναι ο τελικός σκοπός, παρά μόνο η αρχή, γιατί μας βοηθά να εστιάσουμε σε αυτά που έχουν πραγματικά σημασία - βλέποντας τελικά περισσότερες δυνατότητες στη ζωή. Και από την αρχή της δημιουργίας της και κατά την διάρκεια των ετών αυτή η εμβληματική μάρκα ξεχώρισε δημιουργώντας δυνατά, διαχρονικά & απίστευτα προϊόντα που ανέδειξαν την καινοτομία της, σε κάθε λεπτομέρεια και κάθε κομμάτι των φακών, των σκελετών & της αισθητικής της.
 
ΟΙ ΦΑΚΟΙ. Δεν έχουν όλα τα eyewear brands το όραμα να ενώσουν τρεις τόσο μοναδικές  τεχνολογίες που άλλαξαν τον κλάδο των οπτικών, σε έναν super ανώτερο φακό που συμβάλει στην αποφυγή εκφύλισης της ώχρας κηλίδας. Τα γυαλιά ηλίου Serengeti είναι τα μοναδικά που διαθέτουν: A. σταδιακά ρυθμιζόμενους φωτοχρωμικούς φακούς (photochromic), Β. πατενταρισμένα φυσικά φίλτρα Spectral Control® που κόβουν την ακτινοβολία του μπλε φωτός κατά 95% και βελτιώνουν το κοντράστ και Γ. φακούς πολωτικούς που μειώνουν τη λάμψη (polarised). Κάθε φακός Serengeti® είναι μοναδικός…
 
ΟΙ ΣΚΕΛΕΤΟΙ. Κάθε σκελετός Serengeti® έχει μοντέρνο design και είναι κατασκευασμένος με μοναδικά υλικά όπως Τιτάνιο, Acetate & Nylon TR90.  To Τιτάνιο που είναι ελαφρύ, ισχυρό, ανθεκτικό στη διάβρωση και εξαιρετικά ευέλικτο, χρησιμοποιείτε στους πιο λεπτοκαμωμένους σκελετούς των Συλλογών Metal και Nylon, δίνοντας τους μεγαλύτερο εύρος εφαρμογής. Το Cellulose Propionate Acetate φτιαγμένο με τεράστια εξειδίκευση από καθόλα φυσικό βαμβάκι, δουλεύετε στο χέρι δημιουργώντας ελαφριούς σκελετούς, όμορφα σχέδια και λαμπερές αποχρώσεις. Επειδή είναι εύκαμπτο όταν θερμαίνεται, είναι ιδανικό για custom εφαρμογή. Βρίσκεται στα μοντέλα – σκελετούς της Συλλογής Acetate. Το υψηλότερης ποιότητας Nylon TR90 δίνει στους μοντέρνους σκελετούς των Συλλογών Sport και Nylon, ανώτερη αντοχή και το πρόσθετο πλεονέκτημα να είναι επακρώς ελαφριοί, ανθεκτικοί ακόμα και σε χημικά και εξαιρετικά ευέλικτοι και άνετοι.
Πολλοί από τους σκελετούς Serengeti® έχουν ενσωματωμένες και μοναδικές τεχνολογίες όπως: “Αναδιπλούμενο Σχεδιασμό” για εύκολη αποθήκευση, “Ευπροσάρμοστα Επιρίνια & Άκρες Βραχίονα” από megol ή σιλικόνη για απόλυτα σταθερή κι άνετη εφαρμογή και Wire Flex”, όπου το εύκαμπτο και δυνατό μείγμα νικελίου, αργύρου και ανοξείδωτου χάλυβα δίνει την δυνατότητα στον σκελετό να λυγίζει και να προσαρμόζεται απόλυτα στο περίγραμμα του προσώπου!
 
Όντας παθιασμένοι με τα εξαιρετικά ποιοτικά και καινοτόμα προϊόντα καθώς και με το να κάνει τους ανθρώπους να ξανακαλύψουν τον κόσμο έκανε την Serengeti® να είναι πάντα πολύ μπροστά σε δημιουργικότητα!
 
Η πρωτοπορία είναι κληροδότημα της μακράς ιστορίας της Serengeti®! Έτσι, πρόσφατα δημιούργησε και το πρόγραμμα Serengeti Rx, για να μπορούν όλα αυτά τα χαρακτηριστικά πλεονεκτήματα των φακών της, να τα απολαμβάνουν και οι διοπτροφόροι! Κατασκευάζοντας εξολοκλήρου για τον καθένα, με βάση της συνταγής του, ένα γυαλί ηλίου αποκλειστικά για εκείνον, σύμφωνα με τον σκελετό αλλά και τον τύπο φακού που έχει επιλέξει, μονοεστιακό η πολυεστιακό, πληρώντας όλες τις προδιαγραφές της Serengeti®.
 
‘Όλα αυτά τα χαρακτηριστικά μπορούν και καθιστούν αναμφισβήτητα την Serengeti® ως τη μοναδική εταιρεία στον κόσμο που συνδυάζει την τεχνολογία, το στυλ και την άνεση αλλά και την άψογη όραση. Σήμερα οι λάτρεις των Serengeti® είναι εκείνοι που αναζητούν την προστασία των ματιών τους, ξεκούραστη όραση κατά την διάρκεια της οδήγησης, των σπορ και γενικά της καθημερινότητας τους αλλά κυρίως θέλουν να  ξανακαλύψουν τον κόσμο.