Εταιρικό Προφίλ

Ξεκινήσαμε στον κλάδο των οπτικών το 1980.

Ανοίξαμε το πρώτο μας κατάστημα οπτικών στην Αθήνα, οπτικοί και εμείς οι ίδιοι,  δουλεύοντας σκληρά πολλά χρόνια, με όραμα μας την δημιουργία μιας πρωτοποριακής, κερδοφόρας εταιρείας που προσφέρει ποιοτικά οπτικά προϊόντα και φιλοδοξεί να είναι στην ηγεσία του οπτικού κλάδου.

Το 1995, ο Μηνάς Κόκκορης ιδρύει την ΜΗΝΑΣ ΚΟΚΚΟΡΗΣ Α.Ε. με την οποία ξεκινάει την χονδρική δραστηριότητα του. Σήμερα, ο όμιλος KOKKORIS OPTICS S.A. αποτελεί έναν οικογενειακό όμιλο επιχειρήσεων οπτικών, με ιδιαίτερα έντονη δράση στο χονδρικό εμπόριο και πλέον πάνω από 330 συνεργάτες σε Ελλάδα και όχι μόνο.
 
Όλα αυτά τα χρόνια, παρακολουθώντας συνεχώς τις ανάγκες και τις εξελίξεις  του οπτικού κλάδου και έχοντας διαρκή ενημέρωση, ακολουθούμε πιστά την επιλογή μας σε προϊόντα υψηλής ποιότητας που είναι πραγματικά εργαλεία στα χέρια των οπτικών ή είναι προϊόντα “value for money” που ακολουθούν τις διεθνείς τάσεις μόδας.
 
Η φιλοσοφία μας σε κάθε βήμα ήταν πάντα η ίδια: να διανέμουμε στην ελληνική αγορά μόνο ποιοτικά brands, μια ευρεία γκάμα από επώνυμες μάρκες οι οποίες οδηγούν σε περαιτέρω μεγιστοποίηση της αξίας του πελάτη, αλλά διασφαλίζουν και το όνομά και τη φήμη μας. Ως εκ τούτου, βρίσκονται στο χαρτοφυλάκιο του ομίλου μας σήμερα, μεγάλοι οίκοι όπως Carven, Paul & Joe, Francois Pinton, Faconnable, Bolle, Cebe, Serengeti, Izipizi, και πολλοί άλλοι, οι οποίοι, ο καθένας ξεχωριστά, έχουν αποκτήσει ήδη ένα μεγάλο μερίδιο της ελληνικής αγοράς.


Αυτό το e-shop φτιάχτηκε για εσάς, τους συνεργάτες μας οπτικούς, με πρωταρχικό στόχο να σας διευκολύνουμε στις επαγγελματικές σας παραγγελίες. Εδώ μπορείτε να δείτε ότι νέο προϊόν διαθέτουμε και να το παραγγείλετε απευθείας. Φυσικά οι έμπειροι πωλητές μας παραμένουμε στην διάθεσή σας για οποιαδήποτε πληροφορία και διευκρίνιση χρειαστείτε.
 
Γιατί στον όμιλο KOKKORIS OPTICS SA. βλέπουμε μακριά και σας θέλουμε μαζί μας για να πάμε μακρύτερα…